Coaching

Filosofisch Sparringpartner

Er komen momenten in je leven waardoor je uit balans raakt. Bewustzijnservaringen zoals een verjaardag, een nieuwe liefde, de dood, een andere baan of iets ogenschijnlijks simpel zoals verandering van gevoelens kunnen je diep raken. 

We proberen het vaak zelf op te lossen, waardoor het soms alleen maar erger wordt. Frustratie, stress en eenzaamheid leiden je nog verder af van datgene waar je naar streeft. 

Een sparringpartner zet het onbewuste in het licht. Samen sta je sterk, zeker wanneer er vanuit liefde en zonder oordeel naar je wordt geluisterd. 

Jouw doelen worden helder en de obstakels kleiner. 

Vanaf €100

Student Begeleiding

Hoe vind ik de juiste balans tussen studeren, werken en vrije tijd?

Wat zijn mijn grenzen (als stagiair) en durf ik die aan te geven? 

Hoe ga ik om met stress, perfectionisme en falen? 

 

Haal meer plezier uit je studententijd door je zelfverzekerder te voelen. Door middel van één-op-één begeleiding kun je betere prestaties verwachten in zowel je studie, mentale- en fysieke gezondheid. 

Vanaf €75

Waarom Bewust in Overvloed?

Door een vaste aanstelling als docent & coach binnen een hogeschool blijft het aanbod actueel en vernieuwend. Door dit actief te verbinden met een eigen onderneming  ontstaat er een wisselwerking waarmee ik snel kan reageren op dat wat de maatschappij vraagt. 

De pictogrammen illustreren dit.  Een hoge kennisbasis samen met een toegewijde ondersteuning zorgen voor positieve ervaringen. 

Hoog opgeleid

Wetenschappelijk onderbouwt

Snelle service 

Positieve ervaringen