Aanbod

Workshops

Wijsheid komt met de jaren, maar een dagdeel met Jeroen is veel sneller. Wil je de veiligheid ervaren van verbondenheid? Nieuwe kennis op doen over hoe te leven in een snel veranderende maatschappij, waarbij je dichtbij jouw eigen waarden blijft?

 

In een paar uur krijg je de tools in handen om direct verandering aan te brengen in jouw leven. Met nieuwe inzichten kun je verder kijken. De energie en warmte van verbinding met gelijkgestemden zullen je doen stralen.

Vanaf €15 per deelnemer

Filosofisch Sparringpartner

Er komen momenten in je leven waardoor je uit balans raakt. Bewustzijnservaringen zoals een verjaardag, een nieuwe liefde, de dood, een andere baan of iets ogenschijnlijks simpel zoals verandering van gevoelens kunnen je diep raken. 

We proberen het vaak zelf op te lossen, waarmee het vaak alleen maar erger wordt. Frustratie, stress en eenzaamheid leiden je nog verder af van datgene waar je naar streeft. 

 

Een sparringpartner zet het onbewuste in het licht. Samen sta je sterk, zeker wanneer er vanuit liefde en zonder oordeel naar je wordt geluisterd. 

 

Jouw doelen worden helder en de obstakels kleiner. 

Vanaf €100

Student Begeleiding

Hoe vind ik de juiste balans tussen studeren, werken en vrije tijd?

Wat zijn mijn grenzen als stagiair en durf ik die aan te geven? 

Hoe ga ik om met stress, perfectionisme en falen? 

 

Haal meer plezier uit je studententijd door je zelfverzekerder te voelen. Door middel van één-op-één begeleiding kun je betere prestaties verwachten in zowel je studie, mentale- en fysieke gezondheid. 

Vanaf €75

Waarom Bewust in Overvloed?

Door een vaste aanstelling als docent & coach binnen een kenniscentrum blijft het aanbod actueel en vernieuwend. Door dit actief te verbinden met een eigen onderneming  ontstaat er een wisselwerking waarmee ik snel kan reageren op dat wat de maatschappij vraagt. 

De pictogrammen illustreren dit.  Een hoge kennisbasis samen met een toegewijde ondersteuning zorgen voor positieve ervaringen. 

Hoog opgeleid

Wetenschappelijk onderbouwt

Snelle service 

Positieve ervaringen